Aspen Valley

Aspen Valley Basalt, CO


A living, breathing sculpture. This truly amazing home has the appearance of five separate structures, each defined by the uses of different interior and exterior materials. The challenge in lighting these spaces was to be certain at the end of the day, there was a seamless transition throughout the home.

Our initial focus was to illuminate the dramatic architectural elements from unseen light sources. Allowing the visible structural elements to be seen silhouetted against the soft glow on the ceiling.

Architect: Hagman Architects

Builder: Rutgers Construction

Interiors: Carol Moore Interior Design

Photographer: David O. Marlow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s